Filléres művelődés (5)

A kultúra nem valami fennkölt dolog, nem a messzi magasban kevesek számára rezgő délibáb, hanem a mindennapi élet szerves része. (Spiró György)

Még pár napig (február 23.-ig) lehet féláron (1800 Ft. helyett: 900 Ft.) hozzájutni belépőjegyekhez a Magyar Nemzeti Galéria Rózsa Endre – Az idő ölelésében című kiállítására. Jegyvásárlás itt. Ha már megvan a jegy, akkor érdemes az Albrecht Zsófia művészettörténész által tartott tárlatvezetésre elmenni, hiszen ezzel a belépőjeggyel a tárlatvezetés ingyenes. A tárlatvezetés éppen február 23.-án van, 16:30-tól az MNG C épületében.

Szintén ezen a hétvégén Bakó Zsuzsanna művészettörténész előadást tart az MNG-ben (B épület) “Munkácsy 170” címmel (február 23, 15:00 óra). Az előadáson való részvétel ingyenes.

A MúzeumCafé aktuális nyereményjátékához kapcsolódó kérdés: melyik magyarországi településen található Szőnyi István festőművész nemrégiben felújított emlékmúzeuma? A válaszokat a MúzeumCafé Facebook oldalán lehet elküldeni üzenetben. A nyertes egy kétszemélyes belépőt kap a Szépművészeti Múzeum Raffaello-kiállítására.

Szőnyi István: Napsütéses Zebegény
Szőnyi István: Napsütéses Zebegény

Sok sikert kívánok és tartalmas időtöltést! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.