Kedves Jótevőim! – Vásárhelyi Antal története

GITTEGYLET

Nem először találkozunk bajba jutott művésszel, aki a Facebookon kér segítséget, de talán most először lett szívszorítóan nyilvánvaló a fenyegetettség. Vásárhelyi Antal grafikusművész felhívását mi is továbbadtuk, kolléganőnk ott járt, beszámolunk a jelenlegi helyzetről is.


Október 30-án találkoztunk a megosztásokkal, amikben Vásárhelyi Antal grafikusművész kilakoltatástól való félelmében választotta a kényszerű megoldást, hogy nyilvánossághoz fordult, ismerőseit, barátait kérve, hogy vásárlásukkal segítsenek összegyűjteni azt az összeget, amiből kifizetheti hátralékait.

Vásárhelyi Antal, a második "Science, Thecnology and Art Relations" konferencián rendezett kiállításának megnyitóján, 2014 - a képen balról jobbra: Polgár Zsófia, Szergej Belupkov, Tanya Kravcsuk, Alec Groysman és Vásárhelyi Antal Vásárhelyi Antal Tel Avivban, a második “Science, Thechnology and Art Relations” konferencián rendezett kiállításának megnyitóján (2014) – a képen balról jobbra: Polgár Zsófia, Szergej Belupkov, Tanya Kravcsuk, Alec Groysman és Vásárhelyi Antal

Az eredeti megosztás így szólt:

Kedves Ismerőseim, Barátaim, Jótevőim!
A kilakoltatásom kényszerintézkedése ellen egyetlen lehetőségem maradt, a tartozási összegem hétfői befizetése. Az elkövetkező 3 napban (péntek, szombat, vasárnap) egy sajátos formájú kiárusítást szervezek.
A munkáimból és gyűjteményemből 20 ezer forint ellenében választhattok egy nagyobb méretű (50x35cm) képet, a kisebbeket egyéni felajánlások…

View original post 385 további szó

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.